Causative Verbsgrammartoefl

Causative Verbs Exercise-2

Choose the correct options to complete the sentences

Results

-
Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

#1. You should get your laundry __ tomorrow.

#2. You should have your car __ soon.

#3. You should have your walls __ .

#4. Where can I get my jacket __ ?

#5. I had my sister __ my room.


#6. I got my father __ me an iPod.

#7. Let me __ !

#8. My teacher made me __ extra homework.

#9. My friend had his wallet __ in Central Park.

#10. Nobody can make me __ you.


#11. I got my hair __ yesterday.

#12. You should have your tooth __ .

#13. I had my article __ .

#14. I got my brother __ my bike.

#15. The teacher made us __ our essays.


Finish

CAUSATİVE VERBS Exercise 2 Choose the correct options to complete the sentences

Causative Verbs Exercise-2

Choose the correct options to complete the sentences

1. I got my hair __ yesterday.

a. to do
b. done
c. do

Answer: b. done

I got my hair done yesterday.

2. The teacher made us __ our essays.

a. rewrite
b. rewritten

Answer: a. rewrite

The teacher made us rewrite our essays.

3. I had my sister __ my room.

a. clean
b. to clean

Answer: a. clean

I had my sister clean my room.

4. Where can I get my jacket __ ?

a. dry clean
b. dry cleaned

Answer: b. dry cleaned

Where can I get my jacket dry cleaned?

5. You should have your walls __ .

a. paint
b. painted

Answer: b. painted

You should have your walls painted.

6. I got my father __ me an iPod.

a. buy
b. to buy

Answer: b. to buy

I got my father to buy me an iPod.

7. You should have your tooth __ .

a. extracted
b. to extracted

Answer: a. extracted

You should have your tooth extracted.

8. I got my brother __ my bike.

a. to wash
b. wash

Answer: a. to wash

I got my brother to wash my bike.

9. My friend had his wallet __ in Central Park.

a. to steal
b. stolen
c. steal

Answer: b. stolen

My friend had his wallet stolen in Central Park.

10. Nobody can make me __ you.

a. believe

b. believed

Answer: a. believe

Nobody can make me believe you.

11. You should have your car __ soon.

a. servised
b. to servised

Answer: a. servised

You should have your car serviced soon.

12. You should get your laundry __ tomorrow.

a. to do
b. done

Answer: b. done

You should get your laundry done tomorrow.

13. I had my article __ .

a. resive
b. resived

Answer: b. resived

I had my article revised.

14. My teacher made me __ extra homework.

a. to do
b. done
c. do

Answer: c. do

My teacher made me do extra homework.

15. Let me __ !

a. go
b. to go

Answer: a. go

Let me go.

Causative Verbs Exercise-2

CAUSATIVE VERBS fromizmir-facebook

Causative Verbs Exercise-2