grammarStructure And Written Expressiontoefl

Structure And Written Expression Test 4

Structure And Written Expression Test 4

#1. Vegetables are an excellent source -------- vitamins.

Answer : b) of

#2. Microscopes make small things appear larger than --------.

Answer : d) they really are

#3. In the past, lions --------- common in many parts of the world.

Answer : a) were

#4. The city of Montreal --------- on an island in the Saint Lawrence River.

Answer : a) was built

#5. A singer's struggle to succeed in popular music is the kind of story --------- a fascinating film could be made.

Answer : d) about which


Finish

Results

-

Structure And Written Expression Test 4

Structure And Written Expression Test 4

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Structure And Written Expression Test 4

Structure And Written Expression Test 4

Choose the 1 word or phrase that best completes the sentence.

1) In the past, lions ——— common in many parts of the world.

a) were
b) once
c) when
d) only

Answer : a) were

2) Vegetables are an excellent source ——– vitamins.

a) have
b) of
c) where
d) contain

Answer : b) of

3) Microscopes make small things appear larger than ——–.

a) really are
b) are really
c) are they really
d) they really are

Answer : d) they really are

4) The city of Montreal ——— on an island in the Saint Lawrence River.

a) was built
b) has built
c) that built
d) built

Answer : a) was built

5) A singer’s struggle to succeed in popular music is the kind of story ——— a fascinating film could be made.

a) with
b) by
c) for whom
d) about which

Answer : d) about which

Structure Practice Questions

Structure And Written Expression Practice Questions

Structure

Structure And Written Expression

STRUCTURE AND WRITTEN EXPRESSION fromizmir-facebook

Structure And Written Expression Test 3