toeflVocabulary

Vocabulary Exercise -13

Write the letter of the choice that is most nearly the opposite in meaning to the word

#1. miserable

#2. unstable

#3. to cease

#4. considerable

#5. abundant


#6. obnoxious

#7. to linger

#8. intentional

#9. reluctant

#10. deliberate


#11. critical

#12. humane

Finish

Results

-
Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Vocabulary Exercise -13

Vocabulary Exercise -13

Vocabulary Exercise -13

Write the letter of the choice that is most nearly the opposite in meaning to the word

1. miserable

A) able

B) comfortable

C) expensive

D) small

Answer : comfortable

2. abundant

A) found

B) rare

C) faraway

D) unimportant

Answer : rare

3. to cease

A) lose

B) leave

C) continue

D) find

Answer : continue

4. humane

A) dead

B) wild

C) cruel

D) alive

Answer : cruel

5. reluctant

A) willing

B) angry

C) active

D) not active

Answer : willing

6. considerable

A) unkind

B) comfortable

C) small

D) accidental

Answer : small

7. unstable

A) steady

B) outdoors

C) cruel

D) pleasant

Answer : steady

8. critical

A) rare

B) small

C) common

D) approving

Answer : approving

9. deliberate

A) loud

B) accidental

C) hidden

D) late

Answer : accidental

10. obnoxious

A) pleasant

B) healthy

C) strong

D) pleased

Answer : pleasant

11. intentional

A) outward

B) accidental

C) unlikely

D) unclear

Answer : accidental

12. to linger

A) yell

B) stay

C) remain quiet

D) rush away

Answer : rush away

Vocabulary Exercise -13

VOCABULARY