toeflVocabulary

Vocabulary Exercise -14

Write the letter of the choice that is most nearly the same in meaning as the word

#1. aversion

#2. to transfer

#3. to revise

#4. an attitude

#5. to respond to


#6. to occur

#7. to fulfill

#8. to discipline

#9. to influence

#10. to indicate


#11. to resort to

#12. furthermore

#13. to inhabit

Finish

Results

-
Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Vocabulary Exercise -14

Vocabulary Exercise -14

Vocabulary Exercise -14

Write the letter of the choice that is most nearly the same in meaning as the word

1. to inhabit

A) enter

B) live in

C) get used to

D) understand

Answer : live in

2. to fulfill

A) fill up

B) correct

C) carry out

D) carry

Answer : carry out

3. to influence

A) avoid

B) force

C) please

D) affect

Answer : affect

4. to transfer

A) avoid

B) move

C) keep

D) answer

Answer : move

5. to occur

A) delay

B) surprise

C) happen

D) happen at the same time

Answer : happen

6. to revise

A) give advice

B) go back

C) change

D) awaken

Answer : change

7. aversion

A) rhyme

B) dislike

C) reason

D) form

Answer : dislike

8. to discipline

A) train

B) harm

C) remove

D) affect

Answer : train

9. furthermore

A) instead of

B) also

C) because

D) but

Answer : also

10. to resort to

A) vacation at

B) sort

C) wonder about

D) make use of

Answer : make use of

11. an attitude

A) outlook

B) height

C) quarrel

D) rule

Answer : outlook

12. to indicate

A) win

B) expect

C) look for

D) point of

Answer : point of

13. to respond to

A) know

B) answer

C) believe

D) desire

Answer : answer

Vocabulary Exercise -14

VOCABULARY