toeflVocabulary

Vocabulary Exercise -15

Write the letter of the choice that is most nearly the opposite in meaning to the word

#1. to vanish

#2. excessive

#3. to betray

#4. a dispute

#5. a contrast


#6. customary

#7. fragile

#8. awkward

#9. apparent

#10. accustomed to


#11. neutral

#12. brutal

Finish

Results

-
Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Vocabulary Exercise -15

Vocabulary Exercise -15

Write the letter of the choice that is most nearly the opposite in meaning to the word

1. apparent

A) hidden

B) above

C) under

D) unnatural

Answer : hidden

2. neutral

A) relaxed

B) taking sides

C) old

D) not enough

Answer : taking sides

3. brutal

A) loyal

B) kind

C) unclear

D) healthy

Answer : kind

4. customary

A) hidden

B) unfriendly

C) well-known

D) unusual

Answer : unusual

5. awkward

A) graceful

B) outward

C) noisy

D) kind

Answer : graceful

6. a contrast

A) being together

B) similarity

C) disagreement

D) favorite

Answer : similarity

7. to vanish

A) appear

B) disappear

C) build

D) destroy

Answer :  appear

8. a dispute

A) disappointment

B) friend

C) hope

D) agreement

Answer :  agreement

9. excessive

A) leftover

B) indoors

C) not enough

D) late

Answer : not enough

10. to betray

A) leave

B) give

C) get stronger

D) be loyal

Answer : be loyal

11. accustomed to

A) attracted to

B) unaware of

C) aware of

D) not in the habit of

Answer : not in the habit of

12. fragile

A) tough

B) correct

C) unwrapped

D) graceful

Answer :  tough

Vocabulary Exercise -15

VOCABULARY